Zoeken
  • jessica3219

Noedels


Noedels | Nguyen Oriental Foods heeft een ruim assortiment noedels. Zo kunt u bij ons terecht voor noedels op basis van tarwe; zoals bami (dik/dun), ei noedels, thaise noedels (geel/wit), Udon noedels, wok noedels, Soba wok noedels, Algen wok noedels, ramen noedels en Somen noedels. Noedels gemaakt van mungbonen zoals; Thaise mungbonen vermicelli en Longkou vermicelli. Maar ook vind u bij ons rijstvermicelli waaronder verse rijstvermicelli, tapioca vermicelli, zoete aardappel vermicelli. Informeer naar ons gehele noedel assortiment!


7 keer bekeken

All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

Handelsweg 10
4879 AJ Etten-Leur
Nederland

Telefoon

Fax

E-mail

 

: +31(0)76 50 10 878

: +31(0)76 50 33 606

info@nofnl.com

Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.