Kikkoman


Kikkoman Kikkoman sojasaus wordt volgens een traditioneel recept gebrouwen en bestaat uit slechts vier zuivere ingrediënten namelijk sojabonen, tarwe, water en zout. Kikkoman staat voor kwaliteit sojasaus. Let op niet alle sojasaus is hetzelfde wat kwaliteit betreft. Sta je in de supermarkt en wil je kijken welke sojasaus van goede kwaliteit is? Kijk dan op de labels met de voedingstoffen, hoe hoger het eiwitgehalte, des te beter de sojasaus. Let tevens op het aantal ingrediënten, lage kwaliteit sojasauzen gebruiken vaak meer ingrediënten om de prijs laag en de smaak acceptabel te houden. Kikkoman is door Japanse Agricultural Standard (JAS) ingedeeld in de klasse Speciale kwaliteit, dat is nog een klasse hoger dan de klasse hoge kwaliteit. Kies je dus voor Kikkoman dan kies je voor smaak en kwaliteit! Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische producten heeft een ruim assortiment Kikkoman sojasauzen.


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com