Nguyen Oriental Foods - Horeca groothandel

June 7, 2018

 

Dagelijks beleveren onze eigen chauffeurs  Aziatische ingredienten en Aziatische kant en klaar gerechten aan Horeca gelegenheden in Nederland en Belgie. Onze klantenkring bestaat niet alleen uit Aziatische Horeca gelegenheden, ook steeds meer niet-Aziatische bedrijven weten ons te vinden. Ons Horeca assortiment bestaat naast een uitgebreid assortiment Aziatische ingredienten zoals rijst, noedels, sauzen, groenten, fruit, vis, garnalen, vlees etc, ook uit een uitgebreid assortiment kant en klaar gerechten/hapjes. Onze Nems, Loempia's, Samosa, Ha Kau, Siu Mai, Gyoza, pasteitjes etc zijn snel en makkelijk te bereiden en speciaal geselecteerd op smaak en kwaliteit. Tevens leverbaar in verschillende vullingen. Ontdek ook onze Halal producten en Vegetarisch assortiment. U bent van harte welkom om te komen proeven!

Please reload

Recente berichten

October 1, 2019

October 1, 2019

September 27, 2019

August 27, 2019

Please reload

Archief
Please reload

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.