Asian Tapas

June 19, 2018

 

Wel eens nagedacht om uw gasten te verrassen met een Aziatische Tapas Selectie op de menukaart? Ideaal als voorgerecht of als hapjes bij de borrel. Bij steeds meer niet Aziatische restaurants ziet u Aziatische gerechten tussen de andere gerechten staan. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor: een selectie van diverse gefrituurde gerechtjes zoals samosa (krokante driehoekjes), loempia´s met een rijstvermicelli korstje, nems (loempia´s  van rijstpapier), naast een aantal gestoomde dim sum gerechtjes zoals driekleuren Ha Kau, Crystal Pumpking dumpling en Siu Mai, tezamen met gyoza (gebakken Japanse dumpling) en yakitori. Een aantal sausjes erbij, chopsticks, alles sfeervol gepresenteerd in een grote bamboe stoommand. Alle Aziatische tapas komen kant-en-klaar uit de vriezer, dus snel te bereiden en zijn speciaal geselecteerd op restaurant kwaliteit. Tevens leveren wij een keur aan vegetarische tapas varianten en tapas met Halal keurmerk. Ontdek ook de vele mogelijkheden bij Nguyen Oriental Foods! Voor meer informatie kijk op

Please reload

Recente berichten

October 1, 2019

October 1, 2019

September 27, 2019

August 27, 2019

Please reload

Archief
Please reload

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.