Dim Sum


Dim Sum | Nguyen Oriental Food heeft een ruim assortiment Dim Sum. Dim Sum zijn gefrituurde en gestoomde kleine hapjes. Ons assortiment Dim Sum is heerlijk van smaak, speciaal geselecteerd op kwaliteit en snel en makkelijk te bereiden. Ontdek ook ons assortiment: Ha Kau, Siu Mai, Funko en Dumplings. Maar ook voor bijvoorbeeld Nems, Loempia's, Samosa, Gyoza en pasteitjes kunt u bij ons terecht als Asian Tapas variatie. Ons assortiment is leverbaar in verschillende vullingen. Ontdek ook onze Halal producten en Vegetarisch assortiment. U bent van harte welkom om te komen proeven! Dagelijks beleveren onze eigen chauffeurs, Aziatische ingredienten en Aziatische kant en klaar gerechten aan Horeca gelegenheden in Nederland en Belgie. Onze klantenkring bestaat niet alleen uit Aziatische Horeca gelegenheden, ook steeds meer niet-Aziatische bedrijven weten ons te vinden.


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com