Aziatische Tapas


Nguyen Oriental Foods | Horeca groothandel | Ontdek onze Aziatische tapas! Ze zijn verrassend als voorgerecht of als hapjes op het terras, zijn speciaal geselecteerd op smaak & kwaliteit voor de Horeca en tevens kunt u er een goede marge mee bouwen! Bij Asian Tapas moet u denken aan loempia´s, samosa, ha kau, gyoza, pasteitjes, nems, ebi fry, siu mai, funko, choa ca xa, yakitori, wakadori, kara age en nog veel meer. Ook hebben wij een vegetarisch en een Halal assortiment Aziatische tapas. Bekijk ook ons assortiment sauzen zoals sojasauzen, vissauzen, satesauzen, chilisauzen, sriracha sauzen, hoisin sauzen.... Bel snel voor meer informatie +31 (0)76 50 10 878.


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com