Halal Asian Tapas


Halal Asian Tapas | Binnen het assortiment Asian Tapas biedt Nguyen Oriental Foods, horeca groothandel in Aziatische levensmiddelen, tevens kant en klare Halal gerechtjes. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld: Loempia´s gemaakt van filodeeg met een authenthieke vulling van oa kip of garnaal, nem - loempia´s gemaakt van rijstpapier met een vulling van kip of kip/garnaal, Samossa met een vulling van lam of garnaal, Siu Mai met een vulling van garnaal of kip. Al deze producten hebben een Halal Keurmerk. Tevens vindt u in ons assortiment heerlijke bijpassende sauzen, zoals bijvoorbeeld chili sauzen, sriracha sauzen en sojasauzen. Benieuwd naar ons totale assortiment Halal producten of ons gehele assortiment Aziatische producten? Bekijk ook ons assortiment Dim Sum! Onze Dim Sum is speciaal geselecteerd op smaak en kwaliteit.


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com