Asian Tapas | Lucky bags


Onze Asian Tapas zijn speciaal geselecteerd voor de Horeca op smaak en kwaliteit, snelle makkelijke bereiding en aantrekkelijke prijzen.


Onze selectie bestaat onder andere uit garnalen Lucky Bags, zie foto. Dit zijn zakjes gemaakt van rijstvermicelli waardoor deze een fijne bite hebben met een vulling van garnalen. Daarnaast bestaat ons assortiment Asian Tapas ook uit Vietnamese nems, loempia´s, samosa's en nog veel meer.


We hebben verschillende soorten nem: varkensvlees, kip, combinatie smaken van kip garnaal en nog veel meer. Een aantal van deze soorten nems hebben we ook in Halal en we hebben ook namelijk en de vegetarische nems.


Op onze website vind je nog meer overheerlijke Asian Tapas. Aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

27 weergaven
Recente berichten
Archief