Asian Tapas


Onze Asian Tapas zijn speciaal geselecteerd voor de Horeca op smaak en kwaliteit, snelle makkelijke bereiding en aantrekkelijke prijzen. Onze selectie bestaat onder andere uit garnalen Lucky Bags, zie foto. Dit zijn zakjes gemaakt van rijstvermicelli waardoor deze een fijne bite hebben met een vulling van garnalen. Daarnaast bestaat ons assortiment Asian Tapas ook uit: Nem loempia´s, dit zijn de authentieke Vietnamese loempia´s gemaakt met rijstpapier. We hebben verschillende soorten Nem: varkensvlees Nem, varkensvlees/garnaal Nem, varkensvlees/krab Nem, kip Nem, kim/garnaal Nem, vegetarische Nem. Een aantal van deze soorten Nem hebben we ook in Halal, namelijk de Nem Kip, de Nem kip/garnaal en de vegetarische Nem. Op onze website vind je nog meer overheerlijke Asian Tapas. #asiantapas #Asianbites #Nem #loempia #vietnameseloempia #luckybag #aziatischetapas #groothandelaziatischelevensmiddelen #samosa # ebyfri #edamame #siumai #hakau #dimsum #yakitori #karaage #halal #halalasiantapas #halallevensmiddelen


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com