Saenlue Thaise Longan Honing


Saenlue Thaise Longan Honing - Nieuw bij Nguyen Oriental Foods

Thaise Longan honing van Saenlue is monoflorale natuurlijke honing met een delicate smaak. Volgens deskundigen maakt de smaak intensiteit deze honing misschien wel de beste honing in de wereld. Dit komt onder andere doordat de Saenlue Longan honing vrij is van chemische contaminatie. De longan boom plantages staan namelijk ver van iedere industrie, snelwegen of andere gewassen (de Lamphun regio aan de ene kant en Phrae aan de andere (Noord Thailand)). Tevens word op de Longan bomen geen gebruik gemaakt van chemische stoffen, sprays of meststoffen. Er wordt tevens geen gebruik van suiker of suiker water om hun bijen bij te voeden. Deze thaise Saenlue Longan Honing bevat 3 keer meer enzymen vergeleken met andere honing. Enzymen zijn goed voor je weerstand en de spijsvertering.

Meer weten over Saenlue thaise Longan Honing?

Bel +31(0)76 50 10 878 of mail naar info@nofnl.com


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com