Saenlue Thaise Longan Honing


Saenlue Thaise Longan Honing - Nieuw bij Nguyen Oriental Foods

Thaise longan honing van Saenlue is monoflorale natuurlijke honing met een delicate smaak. Volgens deskundigen maakt de smaak intensiteit deze honing misschien wel de beste honing in de wereld. Dit komt onder andere doordat de Saenlue Longan honing vrij is van chemische contaminatie.

De longan boom plantages staan namelijk ver van iedere industrie, snelwegen of andere gewassen. De longan bomen zij vrij van chemische stoffen, sprays of meststoffen. Er wordt geen gebruik gemaakt van suiker of suiker water om hun bijen bij te voeden. Deze Thaise Saenlue longan honing bevat 3 keer meer enzymen vergeleken met andere honing. Enzymen zijn goed voor je weerstand en de spijsvertering.

Meer weten over Saenlue Thaise longan honing? Voor meer informatie bel of mail ons!

51 weergaven
Recente berichten
Archief