Bubble Tea


Bubble tea - te koop bij Nguyen Oriental Foods - Groothandel in Aziatische Levenmiddelen.

Wel eens bubble tea gedronken? Nooit?

In Azie en Amerika is Bubble tea razend populair. In Nederland en Belgie zie je nu ook steeds meer horeca gelegenheden waar je Bubble tea kan kopen vooral in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Brussel en Antwerpen. Bubble tea is er in oneindig veel combinaties, je kan deze namelijk koud of warm drinken, met verschillende soorten melk, ijs, yoghurt, alle soorten thee en een variatie aan fruit en siropen. Daarnaast kan je nog kiezen uit vele soorten toppings, zoals poppings, tapioca pearls of jelly´s. Dus keuze genoeg. Nguyen Oriental Foods verkoopt kant en klare poppings en tapioca parels welke je nog moet koken, daarnaast verkopen wij ook jelly´s.

Meer informatie over ons assortiment Bubble tea? Kijk op onze website of bel +31(0)76 50 10 878. Nguyen Oriental Foods is een Groothandel in Aziatische Levensmiddelen, wij leveren uitsluitend aan bedrijven zoals Retail en Horeca, dus niet aan particulieren.


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com