Sriracha Saus


Sriracha Saus - Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen, heeft een uitgebreid aanbod Sriracha sauzen. Sriracha saus is een pittige chilisaus met als ingrediënten verse chilipepers, knoflook, azijn, suiker en zout. De naam van de saus is afgeleid van een havenplaats in Thailand, genaamd Sriracha. Inmiddels is Sriracha saus wereld beroemd, mede door de Chinese Vietnamees zakenman David Tran. Hij begon in Vietnam een bedrijf waar hij zijn eigen Sriracha saus maakte, eenmaal woonachtig in Amerika zette hij zijn bedrijf voort en maakte zijn eigen versie van Sriracha saus met het logo van een haan erop. Sriracha saus wordt verkocht door verschillende merken zoals Cock Brand, Flying Goose en VI HAO, maar de beroemdste is die van David Tran - Huy Fong Foods. Ook in Nederland wordt de saus steeds populairder. De saus kan als smaakmaker gebruikt worden in soepen, op hamburgers, in marinades, op pizza, hotdogs, taco’s, als dipsaus. Noem maar op.

Kijk op onze website voor een overzicht van al onze sauzen, zoals vissaus, sojasaus, oestersaus, hoisin saus etc.Of bel +31 (0)76 50 10 878


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com