Dim Sum Assortiment


DIM SUM - Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische producten, biedt een uitgebreid assortiment Dim Sum producten, speciaal geselecteerd op smaak en restaurant kwaliteit. Dim Sum zijn gefrituurde en gestoomde kleine hapjes. Ons assortiment Dim Sum is heerlijk van smaak, speciaal geselecteerd op kwaliteit en snel en makkelijk te bereiden. Ontdek ons gehele assortiment Dim Sum; Ha Kau, Siu Mai, Funko, Dumplings, Nem, Loempia's, Samosa, Gyoza, Kara Age, Yakitori en Pasteitjes. Ons Dim Sum assortiment is tevens leverbaar in verschillende soorten vullingen zoals; kip, garnaal, varkensvlees, vegetarisch, zeevruchten, lam of rundvlees . Ontdek ook ons Halal en vegetarisch assortiment Dim Sum. Bel +31(0)76 50 10 878 of mail info@nofnl.com voor meer informatie!


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com