Asian Bites - Asian Tapas


Asian Bites - Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen heeft een speciaal voor de Horeca geselecteerde Asian Tapas assortiment. Ons assortiment Asian Tapas is speciaal geselecteerd op smaak en kwaliteit. De selectie bestaat uit verschillende soorten loempia´s, samosa, ha kau, garnalenpastei, ebi fry, yakitori, gyoza, siu mai, kara age, wakadori, viskoekje op sereh, garnalen-krabscharen, garnalenkoekje op suikerriet, edamame, wakame en nog veel meer. Tevens hebben wij een selectie Halal Asian Tapas. Kijk op onze website voor meer informatie of bel +31(0)76 50 10 878


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com