Nguyen Oriental Foods

Wholesaler in Asian  Food  & Beverages

Wat 35 jaar geleden begon als een kleine toko in het centrum van Roosendaal is heden ten dage uitgegroeid tot Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische producten. 

 

Naast de eigen winkel beleverde we 35 jaar geleden ook al veel andere toko's en na 5 jaar werd besloten de deuren van de winkel te sluiten om ons volledig te kunnen richten op het bevoorraden van winkels in Aziatische producten en later ook aan restaurants.

 

Nog steeds is Nguyen Oriental Foods een familiebedrijf. Met hart en ziel hebben onze ouders het bedrijf opgebouwd en met evenveel hart en ziel hebben Kim, Huong en Chan Tri 20 jaar geleden het stokje van ze overgenomen. 

Vanuit onze groothandel in Hoeven zijn we in 2013 verhuisd naar ons nieuwe pand aan de Handelsweg in Etten-Leur. Vanuit hier bedienen wij & onze medewerkers, elke dag onze klanten in Nederland en België. Daarbij staat persoonlijke aandacht en een snelle, optimale service centraal bij Nguyen Oriental Food. Met veel zorg en aandacht worden de door uw bestelde producten verzameld in ons magazijn en daarna persoonlijk door een van onze eigen medewerkers bezorgd bij uw bedrijf!

 

 

      Nguyen Oriental Foods staat voor:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten.

  • Scherpe prijzen.

  • Persoonlijke aandacht

  • Snelle & optimale Service.

W-verschillende-gerechten.jpg
© Copyright Nguyen Oriental Foods

All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

Handelsweg 10
4879 AJ Etten-Leur
Nederland

Telefoon

Fax

E-mail

 

: +31(0)76 50 10 878

: +31(0)76 50 33 606

info@nofnl.com