30 Jarig bestaan Nguyen Oriental Foods


Nguyen Oriental Foods bestaat 30 jaar! Deze maand is het precies 30 jaar geleden, dat we onze deuren opende. Wat begon als een toko in Vietnamese producten is heden ten dage uitgegroeid tot een groothandel in Aziatische producten. Dat ging natuurlijk niet van de ene op de andere dag. Gedurende de 5 jaar dat we de toko hadden, beleverde we ook al andere toko's. Om onze wederverkopers een betere service te kunnen bieden werd na 5 jaar besloten de toko te sluiten en ons volledig te richten op het leveren van goederen aan andere toko's in zowel Nederland als België.

Lange tijd hebben wij vanuit Hoeven onze klanten kunnen bedienen, maar in 2013 werd deze locatie te klein en zijn wij verhuisd naar ons nieuwe bedrijfpand in Etten-Leur. Ook na 30 jaar is Nguyen Oriental foods nog steeds een familiebedrijf.

Wat onze ouders 30 jaar geleden gestart zijn, hebben Kim, Huong en Chan Tri alweer 16 jaar geleden van ze overgenomen. Net als onze ouders staat ook vandaag de dag een optimale service naar de klanten centraal.

Wij willen bij deze al onze klanten bedanken voor het jarenlange vertrouwen dat ze in ons stellen!


162 weergaven
Recente berichten
Archief