Nguyen Oriental Foods


Nguyen Oriental Foods, jouw Horeca Groot handelaar in Aziatische levensmiddelen.Wat ruim 30 jaar geleden begon als de eerste Vietnamese supermarkt in Nederland is heden ten dage uitgegroeid tot groothandel in Aziatische producten. Sinds het begin leveren wij ook aan Aziatische supermarkten in Nederland en België. Vandaar dat na een aantal jaar besloten werd om de winkel te verkopen en verder te gaan als groothandel. Ook de horeca weet ons steeds beter te vinden.


Nguyen Oriental Foods Is een bedrijf die gespecialiseerd is in voornamelijk Vietnamese levensmiddelen. Daarnaast hebben we ook Chinese, Thaise levensmiddelen. Maar ook een heel klein assortiment van Japanse en Koreaanse levensmiddelen. Met onze kennis van Aziatische levensmiddelen helpen we graag klanten inventariseren wat hun wensen zijn en welke producten hier het beste op aansluiten.


Wij leveren een uitgebreid assortiment ingrediënten voor de retail en horeca. Daarnaast bieden wij tevens een speciale selectie Asian Tapas, zoals nems, loempia´s, Samosa, yakitori, gyoza, dim sum en nog veel meer heerlijke gerechtjes. Al deze producten zijn speciaal geselecteerd op restaurant kwaliteit. Daarnaast bieden wij ook een ruime keus in vegetarische Asian Tapas en zijn er tapas leverbaar met HALAL keurmerk.


Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg
  © Copyright Nguyen Oriental Foods
  • Facebook
  • Instagram

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com