Horeca Groothandel


Horeca Groothandel

Wat ruim 30 jaar geleden begon als de eerste Vietnamese supermarkt in Nederland is heden ten dage uitgegroeid tot groothandel in Aziatische producten. Sinds het begin leveren wij ook aan Aziatische supermarkten in Nederland en Belgie. Vandaar dat na een aantal jaar besloten werd om de winkel te verkopen en verder te gaan als groothandel. Ook de horeca weet ons steeds beter te vinden. Wij leveren een uitgebreid assortiment ingredienten voor de horeca, daarnaast bieden wij tevens een speciale selectie Asian Tapas, zoals Nems, Loempia´s, Samosa, Siu Mai, Ha Kau, Yakitori, Gyoza, Dim Sum en nog veel meer heerlijke gerechtjes. Al deze producten zijn speciaal geselecteerd op restaurant kwaliteit. Daarnaast bieden wij ook een ruime keus in vegetarische Asian Tapas en zijn er tapas leverbaar met HALAL keurmerk. Meer informatie? Bel of mail ons! Nguyen Oriental Foods - Horeca Groothandel voor uw Aziatische ingredienten en Aziatische tapas.


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com