Noedels


Noedels - Nguyen Oriental Foods heeft een ruim assortiment aan Aziatische noedels, zowel in het droog en diepvries assortiment

In de Aziatische keuken zijn noedels een onmisbaar basis ingrediënt. Bij Nguyen Oriental Foods kan u terecht voor allerlei soorten noedels, zowel droge als diepvries noedels van verschillende merken en formaten. Denk maar aan de aromatische pho soep of lekkere pad thai waarin ze rijstnoedels gebruiken. Of aan een frisse Vietnamese bun of banh hoi salade met de rijstvermiceli.


Nguyen Oriental Foods heeft een daarnaast een ruim aanbod aan mungbonen vermicelli, beter bekend als glasnoedels vanwege zijn doorzichtige kleur. Deze worden vaak verwerkt in loempia's en nems. Maar kunnen ook gebruikt worden om vb. een frisse Thaise salade of kruidige Chinese hotpot te maken.Nguyen Oriental Foods heeft een ruim aanbod aan tarwenoedels met namelijk keuze uit wantan - , bamie - of eiernoedels, Japanse somen en soba noedels (ook wel boekweit noedels genoemd) voor allerlei overheerlijke gerechten.


Nguyen Orientel Foods heeft tevens ook nog een klein aanbod speciale noedelsoorten: Tapioca noedels, bun bo hue noedels, instant udon noedels en Koreaanse zoete aardappel vermicelli.


Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

19 weergaven
Recente berichten