Spierbalsem


Nguyen Oriental Foods heeft een uitgebreid assortiment spierbalsems uit Azie. Bijvoorbeeld Tjing Tjau spierbalsem, dit is een traditionele Indonesische aromatische pijnstillende balsem welke speciaal ontwikkeld is voor een snelle pijnbestrijding. Salonpas pleisters worden gebruikt voor tijdelijke verlichting van spier- of gewrichtspijn veroorzaakt door spanningen, verstuikingen, artritis, kneuzingen en rugpijn. Kwan Loong Olie heeft een koelende invloed en is te gebruiken bij veel voorkomende kwalen van het hoofd en de spieren. Rheumason spierbalsem helpt verlichten van de symptomen als rugpijn, verkoudheid, spierpijn en jeuk van insectenbeten. Tijgerbalsem Rood kan worden gebruikt bij vermoeide, stijve of gevoelige spieren na lichamelijke inspanning. De balsem kan tevens gebruikt worden voorafgaand aan lichamelijke inspanning ter bevordering van de doorbloeding. Minyak Gosok Olie is een traditionele, veelzijdige massage-olie uit Indonesie en wordt gebruikt bij muggen-/muskietbeten en wondjes. Helpt deze snel en effectief te genezen en brengt tevens verlichting bij rugpijn, verstuikingen, spierpijn, brandwonden en insectenbeten. Balpirik spierbalsem rood (extra heet) is een sterke massage balsem ter verlichting van overbelaste spieren van schouders, nek, rug en benen. Werkt tevens bij vastzittende, stijve en stramme spieren. Informeer naar ons totale assortiment spierbalsems +31(0)765010878


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com