Bubble tea | Tapioca pearlsBubble tea parels is een must voor het maken van overheerlijke Aziatische thee of fruit drankjes.
Wel eens bubble tea gedronken? Bubble thee komt oorspronkelijk van Taiwan. Dit drankje is al langere tijd heel erg populair in Amerika en Azië. Bubble tea is nu ook Europa aan het veroveren. Weet je nog niet wat Bubble tea is? Dit drankje is gemaakt op basis van thee of fruitsiroop met eventueel melk. Meestal wordt dit koud gedronken met ijs, maar kan ook warm gedronken worden. Hierbij voegen ze dan de tapioca parels, ook wel boba parels genoemd.


Als je bubble tea maakt, kan je kiezen tussen twee soorten tapioca parels: de hard gesuikerde parels (zoals de traditionele zwarte tapioca parels) of de zachte fruitparels. De zachte fruitparels ook bekend als popping boba, ze ploppen open met een fruitsmaak wanneer je op ze bijt. Serveer de bubble thee in een hoog glas en voeg er een extra breed rietje aan toe, waar de balletjes doorheen passen.


Nguyen Oriental Foods heeft diverse tapioca balletjes in het assortiment. Bel of mail ons!

227 weergaven
Recente berichten
Archief