Bubble tea - Tapioca Pearls


Wel eens Bubble Tea gedronken? Dit drankje is al langere tijd heel erg populair in Amerika en Azië. Maar Bubble tea is nu ook Europa aan het veroveren. Weet je nog niet wat Bubble tea is? Bubble thee kan gemaakt worden van gekookt water of van ijswater. Dit wordt dan meestal gemixt met fruit, siroop of melk. Op zich nog niets speciaals zou je zeggen, maar dan worden er tapioca balletjes (ook wel tapioca pearls of fruitparels genoemd) aan toegevoegd. Dit geeft een zeer leuk effect in het glas en de tapioca parels geven een verrassend effect in de mond. Verzin steeds weer een andere variatie door de toevoeging van verschillende soorten fruit, thee smaken, soorten melk en diverse smaken siroop. Serveer de bubble thee in een hoog glas en voeg er een extra breed rietje aan toe, waar de balletjes doorheen passen. Nguyen Oriental Foods heeft diverse tapioca balletjes in het assortiment. Informeer snel!


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com