Rijstpapier | Rijstvellen


Rijstpapier | Rijstvellen | Nguyen Oriental Foods is ook uw groothandel wanneer u op zoek bent naar Vietnamees rijstpapier, ook wel rijstvellen genoemd. Rijstpapier wordt gebruikt bij het maken van spring rolls/lenterolletjes, door het rijstpapier te weken in water wordt het zacht en kan je er naar wens bijvoorbeeld groenten, vlees, ei en vermicelli in rollen. Maar rijstpapier kan ook gebruikt worden om de originele Vietnamese Loempia te maken, dus kan ook gefrituurd worden. De originele Vietnamese Loempia zoals u ze in Vietnam eet is namelijk niet gemaakt van filodeeg, maar van rijstpapier. Rijstpapier was vroeger namelijk niet te koop in Nederland, daarom werd de Vietnamese loempia hier gemaakt van filodeeg, aangezien dit wel te koop was in Nederland. Ons assortiment rijstpapier bestaat uit verschillende merken en afmetingen (oa. 16-17-18-22cm), tevens leverbaar in vierkant of rond formaat. Informeer naar ons assortiment!


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com