Rijst | Rijstpapier


Nguyen Oriental Food heeft een ruim assortiment rijstvellen ook wel rijstpapier genoemd.


De rijstvellen worden gemaakt op basis van rijst - , tapioca meel, zout en water. Ideaal voor het maken van glutenvrije loempia's. Door de vellen wat nat te maken met water worden de vellen zacht en zijn ze gemakkelijk bewerkbaar.


De rijstpapier word zowel gebruikt om verse springrolls, ook wel lente-rolletjes genoemd te maken als de Vietnamese nems. Er zijn talloze variaties die je samenstellen bij het maken van de lente-rollen. Groenterolls, fruitrolls, of traditionele lente -rollen.


Ons assortiment rijstpapier bestaat uit verschillende merken en afmetingen (oa. 16-17-18-22-31cm), tevens leverbaar in vierkant of rond formaat.


Kijk op onze website en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

103 weergaven
Recente berichten
Archief