ASIAN HIGH TEA | ASIAN TAPAS


Uw gasten eens verrassen met een onderscheidende High Tea? Zet eens een Asian High Tea op uw menukaart! Vanuit ons uitgebreide Asian Tapas assortiment kunt u zelf uw Asian High Tea samenstellen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Al onze Asian Tapas zijn speciaal, vanuit onze uitgebreide kennis van de Aziatische keuken, geselecteerd voor de Horeca. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit diverse soorten loempia´s, daarbij moet u denken aan nems, dit zijn de originele Vietnamese loempia´s gemaakt van rijstpapier, loempia´s gemaakt van rijstvermicelli, loempia´s gemaakt van filodeeg, alle loempia´s zijn leverbaar in verschillende vullingen zoals varkensvlees/garnaal/kip/vegetarische etc. Dit is pas een kleine greep uit ons Asian Tapas assortiment. U kunt ook kiezen uit verschillende soorten Ha Kau, Samosa, Ebi fry, Garnalen beignets, Garnalen pasteitjes, Siu Mai, Funko, Kleefrijst met garnalen in Lotusblad, Yakitori, Gyoza, Garnalen krabscharen, viskoekje op sereh, Kara Age, Wakadori, Chao Tom Mia een garnalenkoekje op suikerriet, Banh Bo Hap gestoomde vietnamese sponscakejes, Banh Cam gefrituurde sesambal met zoete vulling, Nai Wong Bao gestoomde cakejes met zoete vulling, Wakame, Edamame en nog veel meer. We nodigen u graag uit op onze stand op de Horecava 2019 om u verder te informeren naar de mogelijkheden voor een Asian High Tea! Ook kunt u bij ons terecht wanneer u opzoek bent naar Halal Asian Tapas voor uw Asian High Tea!

Bezoek ons in Hal 7- stand 329 op de Horecava 2019, van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari. Meer informatie vind u op: https://www.horecava.nl/


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com