Horecava A'dam 2019 | ASIAN HIGH TEA


Uw gasten eens verrassen met een onderscheidende High Tea? Zet eens een Asian High Tea op uw menukaart! Vanuit ons uitgebreide Asian Tapas assortiment kunt u zelf uw Asian High Tea samenstellen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden. Al onze Asian Tapas zijn speciaal, vanuit onze uitgebreide kennis van de Aziatische keuken, geselecteerd voor de Horeca.


U heeft bijvoorbeeld de keuze uit diverse soorten loempia´s, daarbij moet u denken aan de Vietnamese nems, dit zijn de originele Vietnamese loempia´s gemaakt van rijstpapier ook de loempia´s die gemaakt zijn van filodeeg. Daarnaast hebben we ook de samosa's, de driehoek vormige filodeeg verpakte loempia. Allemaal volgens traditioneel recept bereid met goede kwaliteit. Ben je op zoek naar vegetarische fingerfood of halal Asian tapas? Dan kan je ook bij ons terecht!


Dit is een klein deel uit ons Asian Tapas assortiment. Je kan namelijk ook nog kiezen uit verschillende soorten dim sum: siu mai en ha kau met hun verschillende smaakvarianten daarin, maar ook ebi fry, garnalen beignets en pasteitjes, yakitori, gyoza, kara age en nog veel meer!


Daarnaast bied Nguyen Oriental Foods ook nog zoet bereide snacks en cake. Tevens is hebben we ook een groot assortiment aan gevulde bapao broodjes. Dit zowel hartig en zoet.

Graag nodigen we je uit op onze stand op de Horecava 2019 om u verder te informeren naar de mogelijkheden voor een Asian High Tea!


Bezoek ons in Hal 7- stand 329 op de Horecava 2019, van maandag 7 tot en met donderdag 10 januari. Meer informatie vind u op: https://www.horecava.nl/

36 weergaven
Recente berichten
Archief