Nguyen Oriental Foods voor Horeca


Naast groothandel voor de Aziatische Horeca, weten ook steeds meer niet-Aziatische Horeca gelegenheden Nguyen Oriental Foods te vinden.

Met onze kennis van Aziatische levens- middelen helpen wij graag klanten te inventariseren wat hun wensen zijn en welke producten hier het beste op aansluiten. Zo is er bijvoorbeeld een groot verschil in kwaliteit Asian Tapas , neem nu bijvoorbeeld loempia´s, een klant kan opzoek zijn naar een restaurant kwaliteit vulling & smaak beleving of is juist meer prijs gerelateerd opzoek. Graag adviseren wij onze klanten hierin. Tevens verrassen wij onze klanten steeds met nieuwe overheerlijke Asian Tapas voor op hun menukaart.

Ons Horeca assortiment kant & klaar bestaat onder andere uit Vietnamese nems, loempia's gemaakt van filodeeg, samosa's, ha kau, siu mai, gyoza en nog veel meer. Tevens leverbaar in verschillende vullingen. Ontdek ook ons HALAL en vegetarisch assortiment.


Daarnaast kunt u bij ons terecht voor Aziatische ingrediënten zoals alle Aziatische sauzen, kruiden, noedels, meel - en deegwaren, rijst, drank ,conserven fruit en groenten. Niet te vergeten nog allerlei producten in ons diepvries assortiment zoals garnalen, inktvis, groenten, fruit en nog veel meer!


Kijk op onze website voor meer informatie en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg
  © Copyright Nguyen Oriental Foods
  • Facebook
  • Instagram

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com