Nguyen Oriental Foods ook groothandel voor uw Aziatische dranken.


Nguyen Oriental Foods, uw groothandel in Aziatische Levensmiddelen is ook uw groothandel in Dranken.

Wij bieden een ruim assortiment tropische dranken zoals bijvoorbeeld Kokossap (diepvries), Suikerriet Drink (diepvries), Sojamelk, Chrysantenthee, Lycheesap, Grass Jelly Drink, Zwarte Sojabonen Drink, Kokossap, Gegrilde Kokossap, Mangosap, Passievruchtsap, Guavesap, Lycheesap, Tamarindesap, Aloë Vera sap met Honing, Basiliekzaad Drank, Pennywort Drank, Zuurzaksap, Granaatappelsap, Chrysantenthee, Mangosteensap, Suikerriet Drink, Mango- Passievruchtsap, Drakenvruchtsap, Kokossap, Gegrilde Kokossap, Mango Nectar Drink, Soursop Nectar Drink, Roze Guave Nectar Drink, Lycheesap, Mangosap, Guavesap, Passievruchtsap, Ananassap, Exotische Vruchtensap, Groene Thee, Groene Thee Honing/Citroen, Zwarte Thee Citroen, Sarsi, Ginseng Drink (met Wortel), Cream Soda, Gember Bier, Kokos Water met Lychee, Kokos Water met Mango, Kokos Water met Guave, Kokos Water met Ananas, Kokos Water met Granaatappel en Kokos Water met Chocolade. Daarnaast verkopen wij ook Vietnamese koffie van Trung Nguyen, Jasmijn thee, Ginseng thee en bubble thee tapioca parels. Maar ook voor Aziatische bieren kunt u bij ons terecht: Saigon Bier, Sapporo Bier, Tiger Bier, Kirin Ichiban Bier, Hite Bier, Ankor Bier, Red Horse Bier.

Benieuwd naar ons assortiment Dranken?

Kijk voor meer informatie op onze website of bel +31(0)76 50 10 878


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com