Verse Jonge Kokosnoot


Jonge kokosnoten worden voor de export besneden zodat ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Daarom zien ze er wit uit in plaats van groen. Vanaf heden ook verse Thaise jonge kokosnoten verkrijgbaar bij Nguyen Oriental Food. De verse jonge kokosnoten die je in Azië vaak ziet met een groene buitenkant komen vanuit Thailand naar ons. Wekelijks krijgen we een nieuwe lading kokosnoten binnen.
De 'Nam hom' kokosnoten staan wereldwijd bekend voor zijn ongelooflijke zoete en aromatische smaak. Ze bevatten veel kokossap en hebben een zacht laagje kokosvlees die je gemakkelijk kan uitlepelen. Jonge kokosnoten zijn heel populair in de de zomer. Ze zijn een heel verfrissend en dorstlessend. Vaak worden ze open gehakt en kan je ze zo consumeren. Sommige verwerken deze dan in cocktails of gerechten.

Bekijk op de website ons uitgebreid assortiment met Aziatische levensmiddelen! Aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

30 weergaven
Recente berichten
Archief