Non-food | Phin Filter voor Vietnamese Koffie


Phin Filter - Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen biedt naast Vietnamese Trung Nguyen koffie tevens Phin Filters. Wie wel eens in Vietnam is geweest kent ze wel, de vele koffiehuizen waar locals gezellig op hun gemak koffie aan het drinken zijn, de échte koffie Vietnam style. Een traditioneel kopje Vietnamese koffie is even helemaal tot rust komen en kijken hoe de koffie langzaam door het aluminium Phin filter (welke op het kopje is geplaatst) in het kopje valt. Om ze te zo naar wens zoete gecondenseerde melk toe. Voeg er nog ijsklontjes aan toe voor een overheerlijke ice coffee en het is genieten. ​ Ontdek nu ook de overheerlijke Vietnamese Koffie van Trung Nguyen, het bekendste koffiemerk uit Vietnam. Aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!


45 weergaven
Recente berichten
Archief