Non-food | Phin Filter voor Vietnamese Koffie


Phin Filter - Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen biedt naast Vietnamese Trung Nguyen koffie tevens Phin Filters. Wie wel eens in Vietnam is geweest kent ze wel, de vele koffiehuizen waar locals gezellig op hun gemak koffie aan het drinken zijn, de échte koffie Vietnam style. Een traditioneel kopje Vietnamese koffie is even helemaal tot rust komen en kijken hoe de koffie langzaam door het aluminium Phin filter (welke op het kopje is geplaatst) in het kopje valt. Om ze te zo naar wens zoete gecondenseerde melk toe. Voeg er nog ijsklontjes aan toe voor een overheerlijke ice coffee en het is genieten. ​ Ontdek nu ook de overheerlijke Vietnamese Koffie van Trung Nguyen, het bekendste koffiemerk uit Vietnam. Aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg
  © Copyright Nguyen Oriental Foods
  • Facebook
  • Instagram

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com