Dranken | Vietnamese koffie


Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen biedt naast Vietnamese Trung Nguyen koffie tevens Phin Filters. Wie wel eens in Vietnam is geweest kent ze wel, de vele koffiehuizen waar locals gezellig op hun gemak koffie aan het drinken zijn, maar niet zo maar koffie....nee, "Coffee Vietnam Style". Want de echt Vietnamese koffie "Takes it Slow and can be hot but also be very Cool". Steeds meer mensen ontdekken de overheerlijke smaak van Vietnamese koffie. Het is niet voor niets dat Vietnam 's werelds tweede grootste producent van koffie is. Enkel Brazilië produceerd meer koffie. ​Vietnamese koffie staat wereldwijd bekend om zijn unieke kwaliteit en buitengewone smaak, Deze is namelijk vol, aromatische en wat zoet met (afhankelijk van welke samenstelling) een subtiele aroma van noten, chocolade, vanille, cacao, room en/of karamel.

Een traditioneel kopje Vietnamese koffie is even helemaal tot rust komen en kijken hoe de koffie langzaam door het aluminium Phin filter (welke op het kopje is geplaatst) in het kopje valt. Voeg naar wens zoete gecondenseerde melk toe. Wil je liever ice coffee voeg daar dan nog ijsklontjes aan toe en het is genieten. ​ Ontdek nu ook de overheerlijke Vietnamese Koffie van Trung Nguyen, het bekendste koffiemerk uit Vietnam.

Voor meer info over Trung Nguyen koffie of uitleg over Phin Filter klik hier. Aarzel niet om ons te contacteren. Bel of mail ons!

42 weergaven
Recente berichten
Archief