Instant noedelsoepen


In Azië zijn instant bamiesoepen een must in elk Aziatisch huishouden. Maar ook hier in onze Westerse samenleving kunnen we niet zonder ze.


De instant noedelsoepen zijn gemakkelijk en snel te maken. Geschikt voor elk moment van de dag en gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Hierin heb je verschillende smaken en noedelsoorten zoals bamie, rijstnoedels en rijstvermicelli.


Bij Nguyen Oriental Foods kan je terecht voor een ruim keuze aan instant noedelsoepen. Wij hebben een groot aanbod aan Vietnamese instant noedelsoepen met de bekende merken zoals Vifon, Vina Acecook en Binh Tay. Tevens met ruim aanbod van smaken.Ook kan je bij Nguyen Oriental Food terecht voor Chinees merk Wei Lih, het Thais merk Mama, het Koreaans merk Samyang en het Japans merk Oyakata. Allen beschikbaar in diverse smaken.Bekijk op onze website ons assortiment en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

71 weergaven
Recente berichten
Archief