Instant noedelsoepen


In Azië zijn instant bamiesoepen een must in elk Aziatisch huishouden. Maar ook hier in onze Westerse samenleving kunnen we niet zonder ze.


De instant noedelsoepen zijn gemakkelijk en snel te maken. Geschikt voor elk moment van de dag en gemakkelijk mee te nemen voor onderweg. Hierin heb je verschillende smaken en noedelsoorten zoals bamie, rijstnoedels en rijstvermicelli.


Bij Nguyen Oriental Foods kan je terecht voor een ruim keuze aan instant noedelsoepen. Wij hebben een groot aanbod aan Vietnamese instant noedelsoepen met de bekende merken zoals Vifon, Vina Acecook en Binh Tay. Tevens met ruim aanbod van smaken.Ook kan je bij Nguyen Oriental Food terecht voor Chinees merk Wei Lih, het Thais merk Mama, het Koreaans merk Samyang en het Japans merk Oyakata. Allen beschikbaar in diverse smaken.Bekijk op onze website ons assortiment en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg
  © Copyright Nguyen Oriental Foods
  • Facebook
  • Instagram

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com