Uitgebreid assortiment Bamisoepen / Instant Noodles


Ruim assortiment Bamisoep - Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen, heeft tevens een ruim assortiment Bamisoepen / Instant Noodles.

Ieder merk bamisoep in ons assortiment is tevens leverbaar in verschillende smaken; Indomie instant noodles zijn leverbaar in de smaken: garnaal kip, curry kip, mi goreng, mi goreng pedas, mi goreng redang, mi goreng sate, groenten of rund. Ons assortiment Mama bamisoep bestaat oa uit: mungbonenvermicelli Tom Yum smaak, bamisoep eend, kip, varkensvlees, bamisoep Garnaal Tom Yum, vermicellisoep Moo nam tok, bamisoep groene thee Tom Yum of bamisoep myojo eend. Daarnaast hebben wij tevens Vifon instant noodles oa: phu gia glasnoedel kip, rijstvermicelli krab, pho ga rijstvermicelli kip, rijstvermicelli rund, bamisoep tu quy garnaal, groenten, curry kip, bamisoep heet & zuur, bamisoep Koreaanse kim Chi of bamisoep Thaise Garnaal. De bamisoepen van Vina Acecook zijn leverbaar in de smaken: Pho Bo rijstvermicelli rund, Hu Tieu Bo Vien, bamisoep Lau Thai Garnaal, Lau Thai Kip, Lau Thai Zeevruchten, bamisoep Wantan Kip of Wantan garnaal. Daarnaast verkopen wij nog bamisoep van A-One rijstvermicelli vegetarisch, Bamisoep van Samyang zoals pikante kip ramen, pikante kip curry ramen, of Samyang pikante kip ramen dubbel heet. Ook hebben wij Tung-I Brand bamisoep rund, Ve Wong bamisoep vegetarisch, Wei Lih bamisoep rund, uien of zhaijang.

Klik hier voor meer inormatie of bel +31(0)76 50 10 878


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com