Noedels | Tarwe gebaseerde noedels


Nguyen Oriental Foods heeft een ruim assortiment aan noedels gebaseerd op tarwe. Tarwe noedels vindt je overal in Azië, onder verschillende namen.


De noedels worden gemaakt van ongerezen deeg en worden gekookt in water, hierna worden ze gedroogd en verpakt. De tarwe noedels zijn zowel in geel als wit verkrijgbaar afhankelijk van de soort. Bij Nguyen Oriental Foods is het zowel droog als in diepvries verkrijgbaar.


De Tarwe noedels lijken sterk op de Italiaanse pasta die wij kennen. De meest gekende tarwe noedels zijn de bami noedels. Dit kan zowel zonder als met ei zijn. Eiernoedels zijn qua structuur iets zachter dan de gewone bami noedels en iets feller geel van kleur. In China zijn de wantan noedels ook heel populair, vooral bij soepen. Japanse tarwe noedels bestaan uit de udon, somen en ramen noedels. Voor wie vaak onderweg is, kent die instant bamisoepen wel.


Heb je interesse? Of ben je op zoek naar andere noedels of Aziatische levensmiddelen? Bekijk ons assortiment op onze website. Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

0 weergaven
Recente berichten
Archief