Asian Tapas | Vietnamese nems


Asian Tapas - Vietnamese nems, ook wel gekend als de traditionel Vietnamese loempia.


Heb je wel eens een traditionele Vietnamese loempia gegeten? Dan weet je dat deze anders zijn dan de Vietnamese loempia's die je hier in Nederland koopt. De traditionele Vietnamese loempia's of ook wel bekent als Vietnamese nems , worden gemaakt van rijstpapier en niet van filodeeg. Dit komt omdat rijstpapier vroeger heel moeilijk te vinden was in Nederland. De rijstpapier is tevens ook bij Nguyen Oriental Foods verkrijgbaar net als de filodeeg.


Nguyen Oriental Foods heeft een heel uitgebreid kant en klaar bereide assortiment nems. Allemaal volgens traditioneel recept bereid, met goede kwaliteit. Naast de gekende nems met kip, varken, garnaal en krab hebben we ook de vegetarisch en halal varianten. Deze overheerlijke apitizer is heel gemakkelijk te bereiden en combineerbaar met andere Asian Tapas zoals samosa's, loempia's,...


Ben je op zoek naar meer Asian Tapas?Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

105 weergaven
Recente berichten
Archief