Nems - Loempia´s van rijstpapier


Wel eens loempia´s gegeten in Vietnam? Dan weet je dat deze anders zijn dan de Vietnamese loempia´s welke je hier in Nederland koopt. De traditionele Vietnamese loempia´s worden namelijk gemaakt van rijstpapier en niet zoals je gewend bent van filodeeg. Vroeger was rijstpapier namelijk niet verkrijgbaar in Nederland. Dus werden de Vietnamese loempia´s gemaakt van filodeeg wat wel verkrijgbaar was. Nguyen Oriental Foods heeft een uitgebreid assortiment van verschillende soorten loempia´s. Keuze uit loempia´s gemaakt van filodeeg, rijstpapier of rijstvermicelli, met een vulling van varkensvlees, garnalen, krab, kippenvlees, rundvlees curry, lam en vegetarisch. Allen van goede kwaliteit en met een heerlijke traditionele vulling. Ook hebben wij een assortiment Halal Asian Tapas. Kijk voor meer Aziatische tapas op: https://www.nguyenorientalfoods.com/special-selection-tapas

Of bel 076-50 10 878


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com