Sriracha Saus

April 20, 2018

Sriracha saus is een pittige  chilisaus gemaakt van verse chilipepers, knoflook, azijn, suiker en zout. De oorsprong van deze saus ligt in Thailand. En is genoemd naar de havenplaats Sriracha. Echt wereldberoemd werd de saus pas door de Chinese Vietnamees David Tran. Eenmaal woonachtig in Amerika zette hij zijn bedrijf welke hij was begonnen in Vietnam voort en maakte zijn eigen versie van deze saus met het logo van een haan erop. Sriracha saus wordt verkocht door verschillende merken zoals Cock Brand, Flying Goose en VI HAO, maar de beroemdste is die van David Tran - Huy Fong Foods. Ook in Nederland wordt de saus steeds populairder. De saus kan als smaakmaker gebruikt worden in soepen, op hamburgers, in marinades, op pizza, hotdogs, taco’s, als dipsaus. noem maar op.

 

Verschillende merken Sriracha sauzen zijn te koop bij Nguyen Oriental Foods. Meer informatie >

Please reload

Recente berichten

October 1, 2019

October 1, 2019

September 27, 2019

August 27, 2019

Please reload

Archief
Please reload

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.