Aziatisch basissaus | Sriracha Saus


Sriacha saus, een pittige smaakmaker geschikt voor veel gerechten.


Sriracha saus behoort tot één van de verschillende basissauzen. Sriracha saus is een rood gekleurde pittige chilisaus gemaakt van verse chilipepers, knoflook, azijn, suiker en zout. De oorsprong van deze saus ligt in Thailand. En is genoemd naar de havenplaats Sriracha.


Deze smaakmaker kan naast dipsaus ook als marinade of een onderdeel van een wok saus gebruikt worden. Sriracha saus word niet alleen voor Aziatische gerechten gebruikt. Het kan ook gebruikt worden in onze Westerse gerechten zoals hamburgers, pizza, pasta gerechten en nog veel meer! Deze smaakmaker is door de jaren heen steeds populairder geworden.


Nguyen Oriental Foods heeft een ruim assortiment aan sriracha sauzen. Naast het bekendste merk Huy Fong (de sriracha saus met de haan erop) hebben we ook merken zoals Cock brand, Flying Goose en Vi Hao.


Ben je op zoek naar meer Aziatische sauzen ?Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

132 weergaven
Recente berichten
Archief