Asian Tapas | Samosa


Samosa - Krokante driehoekjes van filodeeg met een heerlijke, kruidige vulling.Nguyen Oriental Foods heeft een uitgebreid assortiment aan samosa's. Samosa's zijn krokant gebakken driehoekjes die voornamelijk van filodeeg zijn met een overheerlijke vulling.


Allemaal volgens traditioneel recept bereid, met goede kwaliteit. Naast de gekende samosa's met kip, varken, lam en garnalen, hebben we ook de vegetarisch en halal varianten. Ook hebben we een gepaneerde samosa's met vegetarische vulling.


Deze overheerlijke appitizer is heel gemakkelijk te bereiden en combineerbaar met andere Asian Tapas zoals Vietnamese nems, loempia's,... Onmisbaar fingerfood voor op een feestje!


Benieuwd naar ons assortiment Asian Tapas? Kijk op onze website en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

75 weergaven
Recente berichten
Archief