Asian Tapas


Wel eens nagedacht om uw gasten te verrassen met een Aziatische Tapas Selectie op de menukaart? Ideaal als voorgerecht of als hapjes bij de borrel.


Bij steeds meer niet Aziatische restaurants ziet u Aziatische gerechten tussen de andere gerechten staan. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor: een selectie van diverse gefrituurde gerechtjes zoals samosa's, loempia´s met een rijstvermicelli korstje, Vietnamese nems , naast een aantal gestoomde dim sum gerechtjes zoals Ha Kau, dumplings en Siu Mai, tezamen met gyoza en overheerlijke yakitori.


Een aantal sausjes erbij, chopsticks, alles sfeervol gepresenteerd. Alle Aziatische Tapas komen kant-en-klaar uit de vriezer, dus snel te bereiden en zijn speciaal geselecteerd op restaurant kwaliteit.


Tevens leveren wij een keur aan vegetarische tapas varianten en tapas met HALAL keurmerk. Ontdek ook de vele mogelijkheden bij Nguyen Oriental Foods! Kijk op onze website en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg
  © Copyright Nguyen Oriental Foods
  • Facebook
  • Instagram

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com