Asian Tapas


Wel eens nagedacht om uw gasten te verrassen met een Aziatische Tapas Selectie op de menukaart? Ideaal als voorgerecht of als hapjes bij de borrel.


Bij steeds meer niet Aziatische restaurants ziet u Aziatische gerechten tussen de andere gerechten staan. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor: een selectie van diverse gefrituurde gerechtjes zoals samosa's, loempia´s met een rijstvermicelli korstje, Vietnamese nems , naast een aantal gestoomde dim sum gerechtjes zoals Ha Kau, dumplings en Siu Mai, tezamen met gyoza en overheerlijke yakitori.


Een aantal sausjes erbij, chopsticks, alles sfeervol gepresenteerd. Alle Aziatische Tapas komen kant-en-klaar uit de vriezer, dus snel te bereiden en zijn speciaal geselecteerd op restaurant kwaliteit.


Tevens leveren wij een keur aan vegetarische tapas varianten en tapas met HALAL keurmerk. Ontdek ook de vele mogelijkheden bij Nguyen Oriental Foods! Kijk op onze website en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

28 weergaven
Recente berichten
Archief