Diepvries | Roasted duck


Nguyen Oriental Foods heeft in het diepvries gevogelte assortiment eend. We bieden zowel rauwe, ongemarineerde eend en eendenborst aan binnen ons assortiment. Tevens de gelakte /geroosterde eendenborst die reeds gemarineerd is, kan u bij ons terecht.


De eend word na het plukken, schoonmaken en wassen goed droog gehangen. Daarna wordt het in verschillende lagen gemarineerd een marinade van soja saus, vijf-kruiden poeder en maltose. Hierna word het geroosterd in de oven tot het eendenvel een bruine glans heeft.

Graag informeren wij u welke eendenborst uit ons assortiment, het beste aansluit bij uw wensen. Meer weten over ons assortiment diepvries of gevogelte? Aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg
  © Copyright Nguyen Oriental Foods
  • Facebook
  • Instagram

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com