Kikkoman Sojasauzen


Kikkoman - Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische producten biedt een uitgebreid assortiment sojasauzen van merken zoals: A Trade Mark, ABC, Maggi, Pearl River Bridge en Kikkoman. Het assortiment van Kikkoman bestaat uit verschillende soorten sojasauzen; de traditionele, natuurlijk gebrouwen sojasaus, de sojasaus met 45% minder zout, de sojasaus Teriyaki, dit is een iets dikkere sojasaus saus met een vleugje knoflook eraan toegevoegd, de sushi & sashimi sojasaus van Kikkoman is milder van smaak en goed te combineren met wasabi, de Kikkoman saus voor rijst geeft een bijzondere zoetig, kruidige smaak aan gerechten. De Kikkoman sauzen zijn leverbaar met verschillende inhoud vanaf 150 ml tot 20 Liter.


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com