Aziatische basissaus | sojasaus | Kikkoman


Kikkoman sojasaus veroverde rond 1973 de Europese markt. De sojasaus van Kikkoman wordt volgens traditioneel recept gebrouwen. Het bestaat uit 4 ingrediënten namelijk sojabonen, tarwe, water en zout.


Nguyen Oriental foods heeft een ruim aanbod op Kikkoman sojasauzen. Niet alleen van verpakkingsgrootte maar ook andere varianten sojasauzen zoals de sojasaus met 45% minder zout, de tamari saus (glutenvrije sojasaus),.. Maar ook de terriyaki saus van kikkoman hebben we in ons assortiment.

Kikkoman is de de Japanse Agricultural Standard (JAS) ingedeeld in de klasse speciale kwaliteit. Kikkoman garandeert zeker een goede smaak en kwaliteit!

Als je Japans kookt is Kikkoman zeker een aanrader. Vanwege de lichte en gebalanseerde smaak complimenteerd de sojasaus het gerecht. Ideaal voor het maken van dipsausen, marinades, wok,...


Ben je op zoek naar andere sojasauzen of Aziatische sauzen? Kijk op onze website en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg
  © Copyright Nguyen Oriental Foods
  • Facebook
  • Instagram

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com