Diepvries | Gestoomde broodjes


Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen heeft een uitgebreid assortiment steamed buns.

Steamed buns is oorspronkelijk van China en heeft Zuid - Oost Azië veroverd voor het wereld wijd bekent werd. Steamed buns heeft ook meerdere benamingen: gestoomd broodje, ba pau, gua bao, mantou en lotusbroodje. Ze zijn makkelijk te bereiden in een stoompan of in de magnetron. De gua bao worden vaak gevuld met warm vlees naar keuze met rauwkost en een sausje.

Nguyen Oriental Foods heeft ruim assortiment aan reeds gevulde broodjes zoals de ba pau met variaties aan vullingen zoals de gekende ba pau met char sui en ook vegetarische varianten. Ook hebben we een ruime keuze aan mantou broodjes. Mantou broodjes zijn de broodjes zonder vulling met smaken zoals suiker, pandan en granen. Probeer ook eens de mini mantou, meestal wit gestoomd broodje ook zonder vulling. Deze zijn ook erg lekker wanneer je deze bijvoorbeeld frituurt en daarna eet samen met gecondenseerde zoete melk.


Liever een zoete bun? Nguyen Oriental Foods heeft een uitgebreid assortiment zoete gevulde buns,: zoals met roomvla pudding, taro, rode bonen, lotus en zwarte sesam pasta vulling voor de zoet liefhebbers onder ons.

Benieuwd naar ons assortiment steamed buns? Kijk op onze website of aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

154 weergaven
Recente berichten
Archief