Steamed Bun | Gua Bao | Ba pau | Mantou | Lotus broodje


Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen heeft een uitgebreid assortiment steamed buns.

Andere namen voor steamed buns, zijn; gestoomd broodje, ba pau, gua bao, mantou en lotusbroodje. Ze zijn makkelijk te bereiden in een stoompan of in de magnetron. De steamed buns worden vaak gevuld met warm vlees naar keuze met rauwkost en een sausje. Nguyen Oriental Foods heeft ook reeds gevulde broodjes, zoals; ba pau met vegetarische vulling, ba pau met kip (halal), ba pau met varken/champignon, ba pau met kool, ba pau met varkensvlees, ba pau met rundvlees en ba pau char siu.

Liever een zoete bun?

Nguyen Oriental Foods heeft een uitgebreid assortiment zoete buns, zoals; brioche met room, brioche met taro, brioche met rode bonen, brioche met zwarte sesam, brioche met kokos, mini perzik brioche met lotusvulling, mantou met suiker, mantou met pandan, brioche met suiker, brioche met pandan en brioche met granen.

Probeer ook eens de mini mantou, deze zijn ook erg lekker wanneer je deze bijvoorbeeld frituurt en daarna eet samen met gecondenseerde zoete dikke melk.

Benieuwd naar ons assortiment steamed buns? Kijk op onze website of bel +31(0)76 50 10 878


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com