Diepvries | Loempia vellen - Wantan vellen - Pangsit vellen


Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen, heeft een uitgebreid assortiment deegvellen, zoals; loempia vellen, wantan vellen, pangsit vellen en rijstpapier vellen.

Wij leveren deze loempia -, wantan -, pangsit -, en rijstpapier vellen aan retail, horeca en fabrikanten. De loempia vellen zijn leverbaar in verschillende afmetingen. De vellen zijn van goede kwaliteit en zijn gemakkelijk te gebruiken.

Naast loempia vellen, wantan vellen, pangsit vellen en rijstpapier vellen kunt u bij ons ook terrecht voor Aziatische sausen (soja-, vissaus,...), vis, vlees, tofu, gestoomde buns, kant en klare Asian tapas, instant bamisoep, rijst, noedels, groenten, fruit, dranken en nog veel meer!


Benieuwd naar ons totale assortiment Aziatische levensmiddelen? Aarzel niet om ons te contacteren. Bel of mail ons!

86 weergaven
Recente berichten
Archief