Asian Tapas | Dim Sum


Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen, heeft een uitgebreid assortiment Dim Sum, waaronder Ha Kau, Siu Mai en Gyoza.

Ha kau zijn overheerlijke gestoomde Chinese dumplings, gemaakt van een doorschijnend zacht deeg gemaakt van bloem en water, met een vulling van garnalen, maar kan soms ook andere soorten vulling bevatten zoals een vegetarische vulling, of garnalen met Chinese bieslook of met kip. Nguyen Oriental Foods heeft een uitgebreid assortiment ha kau.

Naast Ha Kau, verkoop Nguyen Oriental Foods ook nog andere dim sum zoals; siu mai. Siu mai is een Chinese dumpling gemaakt van varkensgehakt, maar kan ook garnaal of Chinese champignons bevatten, om het gehakt zit een wantan vel gevouwen. Siu mai is net als Ha Kau een van de populairste Dim Sum. Wij verkopen siu mai met varkensvlees, met garnaal en met kip.

Een andere dim sum in ons assortiment is gyoza. Gyoza is een Japanse dumpling, die gemaakt is van een delicater deeg dan andere dumplings. Wanneer je gyoza bakt en daarna in een klein laagje water laat koken, krijgt de gyoza een heerlijk krokant korstje.


Nguyen Oriental Foods heeft een ruim assortiment Gyoza. Kijk snel op onze website naar ons assortiment dim sum! Aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

91 weergaven
Recente berichten
Archief