Dim Sum | Ha Kau | Siu Mai | Gyoza


Nguyen Oriental Foods, groothandel in Aziatische levensmiddelen, heeft een uitgebreid assortiment Dim Sum, waaronder Ha Kau, Siu Mai en Gyoza.

Ha Kau zijn overheerlijke gestoomde Chinese Dumplings, gemaakt van een doorschijnend zacht deeg gemaakt van bloem en water, met een vulling van garnalen, maar kan soms ook andere soorten vulling bevatten zoals een vegetarische vulling, of garnalen met Chinese bieslook of met kip. Nguyen Oriental Foods heeft een uitgebreid assortiment Ha Kau; Ha Kau Superieur, Ha Kau roos, Ha Kau chinese bieslook, Ha Kau 3 kleuren, Ha Kau vegetarisch, Ha Kau hele garnaal zonder kop met staart en Ha Kau met kip.

Naast Ha Kau, verkoop Nguyen Oriental Foods ook nog andere Dim Sum zoals; Siu Mai. Siu Mai is een Chinese dumpling gemaakt van varkensgehakt, maar kan ook garnaal of Chinese champignons bevatten, om het gehakt zit een wantan vel gevouwen. Siu Mai is net als Ha Kau een van de populairste Dim Sum. Wij verkopen Siu Mai met varkensvlees, Siu Mai met garnaal en Siu Mai met kip.

Een andere Dim Sum in ons assortiment is Gyoza, Gyoza is een Japanse dumpling, welke is gemaakt van een delicater deeg dan andere dumplings. Wanneer je Gyoza bakt en daarna in een klein laagje water laat koken, krijgt de Gyoza een heerlijk krokant korstje. Nguyen Oriental Foods heeft een ruim assortiment Gyoza; Gyoza met kip en groenten, Gyoza met bieslook, vegetarische Gyoza, Gyoza met garnaal en Gyoza met kimchi.

Kijk snel op onze website naar ons assortiment Dim Sum!

Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com