Sauzen | Serva sauzen


In ons assortiment kan je nu ook de Serva woksauzen terug vinden. De serva sauzen hebben allemaal die echte authentieke Chinese smaken en ze zijn klaar voor gebruik. We hebben alle smaken: de gon bao, yu hsiang, hui kuo en ma po saus.


Gon bao saus is een traditonele Chinese saus die voornamelijk gemaakt is van chilipepers, knoflook, uien en oestersaus. Ideaal voor bij garnalen en rundsvlees in combinatie met wat groenten. Ook wel gekend als kung pao, hier gebruiken ze dezelfde saus. De smaak is een goede balans tussen pittig en zoet.

Yu hsiang saus is voornamelijk gemaakt van pittige bonenpasta, knoflook, uien, gember en tomatenpuree. Grof vertaald is yu hiang saus, hete knoflook saus. Vooral gekend in de Sichuan keuken. Een hele goede basis voor bijvoorbeeld roergebakken gehakt met aubergine.


Hui kuo saus is voornamelijk gemaakt van pittige bonenpasta, sojasaus, gember, rijstwijn en knoflook. Het is een hete woksaus, geschikt voor bij kip en varkensvlees met groenten.

Ma po saus is voornamelijk gemaakt van pittige bonenpasta, knoflook, zout, suiker en rijstwijn. De saus wordt vaak gebruikt bij tofu met eventueel gehakt. Het is lichtjes pikant door de peper.


Bij Nguyen Oriental Foods is niet alleen de grote verpakking van 150g verkrijgbaar, maar vanaf juni 2021 ook de kleine verpakking van 80 gr. Ben je op zoek naar andere sauzen of andere Aziatische levensmiddelen? Bekijk ons assortiment op onze website. Aarzel niet om contact op te nemen. Mail of bel ons!

54 weergaven
Recente berichten
Archief