Asian Tapas | Loempia


Traditionele Loempia's gemaakt van filodeeg met een overheerlijke vulling volgens authentiek recept.


Loempia's komen oorspronkelijk uit China en heeft zo de keukens in Zuid - Oost Azië veroverd, met ieder zijn eigen recept. De Vietnamese loempia's die wij hier in Nederland kennen zijn de loempia's die gemaakt zijn van filodeeg. Dit komt doordat vroeger rijstpapier moeilijk te krijgen was. Deze kwam later pas naar Europa toe.


Nguyen Oriental Foods heeft een uitgebreid kant en klaar bereide assortiment loempia's . Allemaal volgens traditioneel recept bereid, met goede kwaliteit. Naast de gekende loempia's met kip en garnaal hebben we ook de vegetarische en halal varianten. Deze overheerlijke appitizer is heel gemakkelijk te bereiden en combineerbaar met andere Asian Tapas zoals samosa's, nems,...


Ben je op zoek naar meer Asian tapas?Voor meer informatie aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

341 weergaven
Recente berichten
Archief