Dim Sum


Nguyen Oriental Food heeft een ruim assortiment Dim Sum speciaal geselecteerd op smaak en restaurant kwaliteit.

Dim Sum zijn gefrituurde en gestoomde kleine hapjes. Ons assortiment Dim Sum is heerlijk van smaak, speciaal geselecteerd op kwaliteit en snel en makkelijk te bereiden. Ontdek ook ons assortiment: Ha Kau, Siu Mai, Funko en Dumplings. Maar ook voor bijvoorbeeld Nem (de authentieke Vietnamese Loempia gemaakt met rijstpapier), Loempia's, Samosa, Gyoza, Kara Age, Yakitori en pasteitjes kunt u bij ons terecht als Asian Tapas variatie. Ons assortiment is leverbaar in verschillende vullingen. Ontdek ook onze Halal producten en Vegetarisch assortiment. U bent van harte welkom om te komen proeven! Daarnaast leveren wij ook sauzen, zoals vissaus, hoi sin saus, sojasaus, sesamsaus, chilisaus en oestersaus. Dagelijks beleveren onze eigen chauffeurs, Aziatische ingredienten en Aziatische kant en klaar gerechten aan Horeca gelegenheden in Nederland en Belgie. Onze klantenkring bestaat niet alleen uit Aziatische Horeca gelegenheden, ook steeds meer niet-Aziatische bedrijven weten ons te vinden.

Graag adviseren wij u welke Asian Tapas het beste aanluiten bij uw wensen. Meer weten? Bel +31(0)76 50 10 878


Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com