Asian Tapas | Dim Sum | Ha kau


Nguyen Oriental Food heeft een ruim assortiment Asian Tapas met een ruime keuze aan dim sum speciaal geselecteerd op smaak en restaurant kwaliteit.

In ons dim Sum assortiment hebben we een ruim aanbod aan Ha kau (ook ha kauw, hargow, ha kao) De Ha kau vind zijn oorsprong in China. Ze worden vaak samen geserveerd met andere soorten dim sum.


Deze garnalen dumplings hebben een transparant deeg velletje met daarin een mengeling van gehakte garnalen en kruiden. Bij Nguyen Oriental Food kan je ook terecht voor de ha kau met verschillende variaties van vulling. Zo heb je er met bieslook, extra gember, groenten, vegetarisch,... en nog meer! De ha kau is gemakkelijk te bereiden door te stomen en combineerbaar met andere dim sum en Asian Tapas.


Graag adviseren wij u welke Asian Tapas het beste aansluiten bij uw wensen. Kijk voor meer informatie op onze website en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

Recente berichten
Archief
  W-verschillende-gerechten.jpg
  © Copyright Nguyen Oriental Foods
  • Facebook
  • Instagram

  All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

  Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

  Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.

  Handelsweg 10
  4879 AJ Etten-Leur
  Nederland

  Telefoon

  Fax

  E-mail

   

  : +31(0)76 50 10 878

  : +31(0)76 50 33 606

  info@nofnl.com