Asian Tapas | Dim sum |GyozaNguyen Oriental Foods heeft een ruim assortiment aan Asian Tapas waarin de gyoza een onderdeel van is zowel voor retail als voor horeca.Gyoza zijn Japanse dumplings gemaakt van een elastisch tarwe deegvel die opgevuld worden met een mengeling van een sappige fijngesneden vlees- en koolvulling met kruiden. Vandaar dat de gewone Chinese dumplings en de Japanse gyoza toch net iets anders zijn.


De Japanse gyoza wordt tijdens de bereiding meestal aan één kant knapperig gebakken en aan de andere kant zacht gestoomd. De Japanse dumplings kunnen ook mee gekookt worden in de soep of in z'n geheel gefrituurd worden.

Meer weten over ons assortiment gyoza? Kijk op onze website en aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

27 weergaven
Recente berichten
Archief