Diepvries | Samyang

Naast de heerlijke instant noedelsoepen van SamYang, hebben wij sinds kort ook de verschillende soorten gyoza´s en gebakken rijst in ons assortiment.


Samyang Foods Co., Ltd, opgericht in 1961, bewandelt al meer dan 50 jaar één pad en streeft naar eerlijkheid en vertrouwen. In september 1963 werd de eerste Ramen van Korea geproduceerd.De jaren zestig was een tijd waarin de meeste Koreanen hun riem moesten aantrekken, omdat de rijst en gemengde granen schaars waren. De inspanningen van Samyang Foods Co., Ltd om het voedseltekort te overwinnen, leidden tot de geboorte van Korea's eerste ramen, Samyang Ramen, in 1963. Ramen is het tweede hoofdvoedsel in Korea geworden.

Nadat de natie van de honger was bevrijd door de voortdurende nationale economische groei en met betere vooruitzichten voor zelfvoorziening in voedsel in Korea, nam Samyang Foods Co., Ltd een leidende rol in het verbeteren van het dieet van de Koreaanse bevolking.


Om ons enthousiasme te delen over deze heerlijke producten, hebben wij speciale aanbiedingen! Aarzel niet om contact op te nemen. Bel of mail ons!

44 weergaven
Recente berichten
Archief