Nieuws

Volg ons nu ook op Instagram en Facebook en  blijf op de hoogte!

Aziatische Tapas - Samosa

Krokante driehoekjes van filodeeg met een heerlijke, kruidige vulling. Lekker als voorgerecht, maar ook ideaal als origineel hapje op een feestje. Leverbaar met verschillende vullingen: kippenvlees, rundvlees, lam, garnaal, pikant varkensgehakt of vegetarische variant. Ook leverbaar in HALAL. Combineer de Samosa ook eens met bijvoorbeeld Nems (vietnamese loempia´s van rijstpapier), loempia´s van rijstvermicelli, Banh Xep (mini garnalenpastei), Gyoza, Siu Mai, Ha Kau, Yakitori of Cang Cua Bot Tom (garnalen krabscharen) als een Asian Tapas menu. Kijk op onze website voor meer inspiratie. Smakelijk!

Vietnamese Koffie

Wie wel eens in Vietnam is geweest kent ze wel, de vele koffiehuizen waar locals gezellig op hun gemak koffie aan het drinken zijn, maar niet zo maar koffie....nee, "Coffee Vietnam Style". Want de echt Vietnamese koffie "Takes it Slow and can be hot but also be very Cool". ​ Steeds meer mensen ontdekken de overheerlijke smaak van Vietnamese koffie. Het is niet voor niets dat Vietnam 's werelds tweede grootste producent van koffie is. Enkel Brazilië produceerd meer koffie. ​ Vietnamese koffie staat wereldwijd bekend om zijn unieke kwaliteit en buitengewone smaak, Deze is namelijk vol, aromatische en wat zoet met (afhankelijk van welke samenstelling) een subtiele aroma van noten, chocolade, va

Recente berichten
Archief
W-verschillende-gerechten.jpg

All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

Handelsweg 10
4879 AJ Etten-Leur
Nederland

Telefoon

Fax

E-mail

 

: +31(0)76 50 10 878

: +31(0)76 50 33 606

info@nofnl.com

Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.