Nieuws

Volg ons nu ook op Instagram en Facebook en  blijf op de hoogte!

Bubble tea - Tapioca Pearls

Wel eens Bubble Tea gedronken? Dit drankje is al langere tijd heel erg populair in Amerika en Azië. Maar Bubble tea is nu ook Europa aan het veroveren. Weet je nog niet wat Bubble tea is? Bubble thee kan gemaakt worden van gekookt water of van ijswater. Dit wordt dan meestal gemixt met fruit, siroop of melk. Op zich nog niets speciaals zou je zeggen, maar dan worden er tapioca balletjes (ook wel tapioca pearls of fruitparels genoemd) aan toegevoegd. Dit geeft een zeer leuk effect in het glas en de tapioca parels geven een verrassend effect in de mond. Verzin steeds weer een andere variatie door de toevoeging van verschillende soorten fruit, thee smaken, soorten melk en diverse smaken siroop.

Spierbalsem

Nguyen Oriental Foods heeft een uitgebreid assortiment spierbalsems uit Azie. Bijvoorbeeld Tjing Tjau spierbalsem, dit is een traditionele Indonesische aromatische pijnstillende balsem welke speciaal ontwikkeld is voor een snelle pijnbestrijding. Salonpas pleisters worden gebruikt voor tijdelijke verlichting van spier- of gewrichtspijn veroorzaakt door spanningen, verstuikingen, artritis, kneuzingen en rugpijn. Kwan Loong Olie heeft een koelende invloed en is te gebruiken bij veel voorkomende kwalen van het hoofd en de spieren. Rheumason spierbalsem helpt verlichten van de symptomen als rugpijn, verkoudheid, spierpijn en jeuk van insectenbeten. Tijgerbalsem Rood kan worden gebruikt bij vermo

Recente berichten
Archief
W-verschillende-gerechten.jpg

All photos shown on this website are copyrighted and may not be copied without written permission. 

Toutes les photos présentées sur ce site sont sous copyright, ne peuvent être copiés sans autorisation écrite.

Handelsweg 10
4879 AJ Etten-Leur
Nederland

Telefoon

Fax

E-mail

 

: +31(0)76 50 10 878

: +31(0)76 50 33 606

info@nofnl.com

Alle foto's getoond op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder schriftelijke toestemming niet worden gekopieerd.